Begejstret fotograf har pyntet op med FHK-gear

Fredericia Håndboldklub leverede en overbevisende præstation søndag aften, da de slog Skanderborg Aarhus 26-24. Med denne sejr, har de sikret sig en plads i DM-semifinalen, hvor Aalborg venter i en “bedst ud af tre-kampe” duel.

En af de mest begejstrede tilhængere af FHK er Helle S. Andersen, en lokal fotograf, hvis passion for håndbold er lige så fængslende, som de billeder hun tager. Helle har i særdeleshed en kærlighed til Fredericia Håndboldklub, som har resulteret i, at FHK-gear nu pryder facaden på hendes arbejdsplads på Vesterbrogade.

– Det er så sejt, at de er kommet så langt. Jeg håber, at de får bare en lille medalje. Det kunne da være sjovt, fjerdeplads er også flot, men ej, det kunne være dejligt med en medalje. Jeg følger altid rigtig meget med, enten ser jeg i tv, eller så følger jeg livestream, siger Helle

Helle er en trofast supporter og har allerede billetter til onsdagens hjemmekamp. Kampen i Aalborg på søndag skal hun ikke med til, og hvis det kommer til en tredje kamp, er hun på ferie, og er fast besluttet på at se kampen på et livestream. Hvorvidt det lykkedes FHK at komme i finalen mener hun er op til klubbens fans at være med til at afgøre.

– Søndag afhænger af, hvor mange der tager afsted. Hvis vi kan tage 500+ derop, og gøre det til en hjemmebane, så tror jeg på det. Fansene betyder alting, tror jeg, så det er så vigtigt, at vi bakker op, siger Helle.

Men Helle er ikke den eneste i hendes familie, der er håndboldfan. Hendes søster er trofast Skanderborg Aarhus-fan, og har bemærket, hvor meget Fredericia-fansene betyder for deres hold.

– Hun siger altid, at det er op ad bakke, når Ultras er med, siger Helle med et grin.

Fredericia Håndboldklub går nu ind i semifinalerne med en stor opbakning fra deres fans, anført af Helle og hendes urokkelige støtte.

– Det er så vigtigt at vi bakker op, understreger Helle, og det er tydeligt, at hun lever efter dette mantra.

Hver eneste kamp, hvert eneste point, og hver eneste sejr bliver fejret af Helle, som om hun selv var på banen. Hun følger nøje med i holdets præstationer, og hendes støtte til FHK er urokkelig,. Hendes hengivenhed for holdet har også ført til et unikt samarbejde. Helle har haft fornøjelsen af at tage holdbilledet, som nu pryder væggene i klubben, og skaber en stærk visuel forbindelse mellem holdet og deres fans.

Efter FHK’s triumf søndag aften, overvejede Helle at pynte sin facade med FHK-billeder allerede da kampen sluttede, men besluttede at vente til mandag morgen. Nu er facaden prydet med billeder af FHK’s triumfer, som en stærk visuel støtte til holdet.

Skriv et svar