Teater Malmstrøm spiller ”En verden i farver” frem til den 26. oktober i Det Bruunske Pakhus. En yderst musikalsk og kalejdoskopisk farvepalet. 

I det intime pakhus vil man kunne opleve ni entusiastiske bevægelses- og sangglade optrædende 

i den hæsblæsende forestilling ”En verden i farver”. 

Man kan virkelig helt ud blandt publikum mærke skuespillernes lyst til at optræde. Det være sig at synge og danse og bevæge sig. Med indlevende alvor og humor gives hele den (tatoverede) arm. Ud og ind fra scenen i farverige tøj- og karakterskift med meget smittende mimik og humor.

En kavalkade af musiknumre sunget eller skrevet af kvinder. Musik og sange fra Birthe Kjær til Hanne Boel, fra Grethe Ingmann til Annisette osv. osv.

Foto: Tina Liv

Kvinder i centrum

Det er helt på sin plads at pointere uligevægten mellem mænd og kvinder i det danske musikliv. F.eks viser en undersøgelse, at Store Vega i København havde en repræsentation med 25 % af kvindelige kunstnere og 75 % af mandlige. Den omvendte fordeling viser sig i ”En verden i farver” i skuespillerstaben!

En præstation

Foto: Tina Liv

Man kan kun hylde skuespil- og sangpræstationerne. Men de fire akkompagnerende musikerne skal også applauderes for deres – trods også brugen af playback visse steder – gennem hele forestillingen yderst energiske velspil.

Balance 

Lige meget hvor du kommer fra, hvem du er, uanset hvilket køn, seksualitet eller kropsstørrelse er du velkommen. 

Foto: Tina Liv

Teater Malmstrøm flytter ofte på grænserne, og man kan blive provokeret. 

Det er fint. Men pas på ikke at overgøre tingene. At spille for meget på det samme, det seksuelle og det sære. Alt skal finde en balance, så får man flere med.

Berigende

Teater Malmstrøm udfylder en vigtig plads i Fredericias mangfoldige blomstrende kulturliv. Det dygtige professionelle musicalteater springer måske umiddelbart i øjnene. Men det er vigtigt, at vi alle, men også parnasset oplever, hvad der sker i undergrunden. Det er inspirerende og berigende.

Da Det Bruunske Pakhus er til salg, ønsker jeg Teater Malmstrøm knæk og bræk i fremtiden i Tavlehallerne, eller hvor I end må optræde!