Middelfart Boldklub fik et rødt kort i topkampen mod FA 2000. I det syvende tillægsminut gik den ikke længere. Københavnerklubben fik udlignet til resultatet 1-1.

Det lignede længe, at Middelfart ville slå et hul til FA 2000, der inden kampen var fire pint efter middelfarterne. Der var derfor topkamp i 3. division på kunstgræsbanen på Middelfarts træningsanlæg, der dannede rammen om det udsatte opgør fra efterårssæsonen.

Efter at have stillet med det samme hold to kampe i træk havde Midelfart blandet kortene mod FA 2000. På banen startede Oliver Hansen, Jonathan Kjær, William Akpan, Marcus de Claville og Jonas Villemoes for første gang i forårssæsonen, og netop Kjær endte med at spille en hovedrolle.

Efter 27 minutter fik Jonathan Kjær, der har en fortid i blandt andet FC Fredericia, netmaskerne til at blafre efter et flot opspil. Kjær fik bolden ude i venstre side, og fik banket bolden ind bag gæsternes keeper Niklas Thomsen.

Det lignede længe kampens enlige mål, men i overtiden ændrede det sig. Lester Hayes III fik rødt sit andet gule kort, og måtte se de sidste fem minutters tid ude fra sidelinjen, mens holdkammeraterne skulle forsøge at stå imod. Det lykkedes ikke, da FA 2000 Casper Holmelund dybt inde i kampens overtid udlignede til kampens resultat 1-1.