Holder lukket lørdag og sender medarbejderne til fest: Louis Nielsen Fredericia har noget at fejre

Lørdag den 13. maj holder Louis Nielsen Fredericia lukket, da alle medarbejdere er inviteret til stor fest. Her skal de blandt andet skal fejre, at butikken sammen med de øvrige Louis Nielsen-butikker netop er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads

Hvis du skal have foretaget en synstest eller kigge på nye briller hos Louis Nielsen Fredericia, skal du booke en anden dag end lørdag den 13. maj i kalenderen. Butikken holder nemlig lukket, da alle medarbejderne er inviteret til fagligt seminar og efterfølgende stor fest i Herning.

Louis Nielsen Fredericia ejes af chefoptiker Michael Biegala, som håber, at kunderne har forståelse for, at butikken denne ene lørdag holder lukket – ligesom de øvrige Louis Nielsen-butikker i landet.

Danmarks bedste arbejdsplads
Det er der en helt særlig årsag til, forklarer administrerende direktør for Louis Nielsen Mads Nygaard:

– Vores kolleger i butikkerne har gjort en fantastisk indsats det seneste år. Det vil vi gerne sige tak for med en stor, fælles fest. Samtidig er Louis Nielsen lige blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads. Det glæder vi os til at fejre sammen med alle vores kolleger fra hele landet, siger han.

Kåringen er lavet i april af den internationalt anerkendte arbejdskulturorganisation Great Place to Work.

Flere end 700 medarbejdere vil deltage i festen den 13. maj. Mads Nygaard forklarer, at det er en årlig begivenhed, som betyder meget for sammenholdet i den enkelte butik og på tværs af butikker:

– Én af årsagerne til, vi har fået prisen som Danmarks bedste arbejdsplads, er vores stærke sammenhold og unikke kultur. Vores årlige fester er med til at styrke fællesskabet, og derfor prioriterer vi, at alle medarbejdere har mulighed for at komme med, ved at lukke butikkerne denne ene dag, siger Mads Nygaard.

Når Louis Nielsen Fredericia åbner igen efter festen, vil det være med gratis synstest til alle kunder i de følgende uger.

Skriv et svar