På en eftermiddag, hvor FC Fredericia kæmpede bravt for overlevelse i NordicBet Ligaen, endte opgøret mod HB Køge uafgjort 2-2. FC Fredericia havde muligheden for at cementere deres position i ligaen med en sejr, men måtte nøjes med det ene point.

Forud for kampen blev Frederik Carstensen tilgængelig for holdet, mens Nicolaj Ritter sad ude. Carstensen gled direkte ind i startopstillingen og erstattede Anders Holvad, mens Frederik Christensen tog Ritters plads.

Kampen begyndte med et højt tempo, da FC Fredericia efter bare to minutters spil fik bolden i målet efter et hjørnespark fra Jesper Juelsgård til Nicklas Røjkjær. Målet blev dog annulleret for offside, og stillingen forblev 0-0.

I kampens 12. minut var det Adam Jakobsen, der var tæt på at bringe FC Fredericia foran. Han vendte om i feltet og fik sendt et skud afsted, men det blev blokeret i sidste øjeblik.

Fem minutter senere smækkede Carstensen bolden ind i feltet, hvor Mathias Kristensen fik bolden og spillede den videre til Røjkjær, der testede målmanden. Dog blev hans skud pareret med en imponerende redning.

Kampens første mål kom i det 36. minut, da Nemanja Cavnic havde hånd på bolden i feltet. Røjkjær omsatte det efterfølgende straffespark sikkert og bragte FC Fredericia foran 1-0 med sit tiende sæsonmål.

Ti minutter inde i anden halvleg blev føringen udbygget til 2-0. Carstensen førte bolden frem, spillede til Mathias Kristensen, der sendte bolden ind til en fri Adam Jakobsen, som scorede sikkert. Carstensen fortsatte sin gode form i det 63. minut med et hidsigt raid, men hans aflevering ind i feltet blev blokeret inden den nåede frem til Jakobsen.

I det 67. minut blev spændingen genoplivet, da Zean Dalugge reducerede for HB Køge til 2-1 efter et indlæg. Det blev starten på et massivt HB Køge-pres, der dog ikke for alvor kastede noget af sig.

I kampens slutfase blev Anders Holvad sendt på banen, og han fik en stor chance i det 87. minut, men brændte desværre sit skud. I stedet udlignede Yousef Salech til 2-2 i kampens overtid, da han sprang højere end Jeppe Gertsen og headede bolden i mål. Dette blev kampens sidste scoring, og kampen endte 2-2.

FC Fredericia spiller næste kamp på søndag på hjemmebane mod Fremad Amager, hvor de vil fortsætte deres kamp for overlevelse i NordicBet Ligaen.