Jublen ville ingen ende tage i thansen ARENA. Fredericia Håndboldklub vandt med 26-23 mod Skanderborg Aarhus Håndbold, og nu har kurs mod DM-semifinalen.

Efter en imponerende sejr mod BSH på udebane, havde FHK semifinaleskæbnen i egne hænder, hvis de kunne besejre Skanderborg Aarhus i dagens kamp. Kampen startede med Skanderborg Aarhus i front, 6-3 efter 14 minutter, takket være Jonathan Mollerups tre mål og stærke spil.

Ved 20 minutter var stillingen 6-7, og Skanderborg Aarhus kaldte timeout. Gæsterne havde svært ved at finde deres angrebsrytme, efter at FHK havde dækket deres topscorer Mollerup godt op. Efter 29 minutter udlignede FHK til 12-12, og for første gang siden 3-3 var de to hold helt lige.

adp-as.dk

Den første halvlegs sidste minut var præget af drama, da FHK-spilleren Anders Kragh Martinusen fik udvisning efter en kontroversiel episode med gæsternes Morten Hempel. Gæsterne kom foran 13-12 med ni sekunder igen, men i sidste sekund udlignede Nicolaj Nørager til 13-13, hvilket skabte intensitet inden anden halvleg.

Anden halvleg fortsatte med nervepirrende spil. Ved 41 minutter var stillingen 18-17 til FHK, og gæsterne kaldte endnu en timeout. Spændingen steg, og hver enkelt kendelse blev kommenteret. Kampen var tæt, og ved 52 minutter førte FHK med 23-21. Emil Tellerup leverede vigtige redninger i målet, og kontramål fra Martin Bisgaard og Lasse Balstad øgede FHK’s forspring.

FHK endte med at vinde kampen 26-23. De sidste minutter var hektiske, men FHK holdt hovedet koldt med redninger fra Emil Tellerup og afgørende mål fra Kasper Young. Sejren betyder, at FHK nu indtager andenpladsen i slutspilspuljen.

FHK’s næste kamp er den 4. maj på hjemmebane mod Bjerringbro-Silkeborg, hvor de vil forsøge at fortsætte deres jagt på en plads i semifinalerne.