Fredericia Håndboldklub ser frem til en stor opbakning fra tilskuerne, når klubben torsdag aften klokken 18:45 tager imod det tyske storhold Füchse Berlin i Champions League.

I sidste uge stod FHK over for Sporting CP i Jyske Bank Arena i Odense, hvor omkring 2.000 tilskuere måtte se fredericianerne lide et markant nederlag på 37-18. Denne kamp, som blev endnu et bevis på den hårde konkurrence i Champions League, har efterladt klubben med en stærk bevidsthed om de udfordringer, der følger med at spille på det højeste niveau i Europa.

Selvom det bliver en udfordrende opgave for FHK at møde Berlin, er der hos klubben et håb om, at man kan undgå en gentagelse af det store nederlag fra sidste uge.

– Vi er på ingen måde favoritter, men Berlin har ikke samme brede trup, som vi så mod Sporting. Hvis vi præsterer bedre, end vi gjorde i sidste uge, håber vi på at begrænse nederlaget og levere en mere respektabel indsats, siger FHK-direktør Thomas Renneberg-Larsen.

En af de store attraktioner ved aftenens kamp er Mathias Gidsel, som har opnået en betydelig popularitet blandt fynske håndboldfans efter sin tid i GOG, til trods for hans vestjyske rødder. Dette forventes at trække flere tilskuere til opgøret, og klubben håber på en markant stigning i antallet af tilskuere i forhold til sidste uge.

– Vores forventning er, at vi ser omkring 3.000 tilskuere i aften, lyder det optimistisk fra Renneberg-Larsen.

På banen vil FHK være udfordret af flere skader. Thorsten Fries, som har problemer med låret efter kampen mod Aalborg i lørdags, vil ikke være i stand til at spille, og derfor er det primært Sebastian Frandsen, der skal vogte målet. Desuden er Sebastian Henneberg stadig ikke kampklar efter sin skade, hvilket betyder, at FHK også må undvære Nikolaj A. Nielsen og Kasper Palmar.

Kampen mellem FHK og Füchse Berlin fløjtes i gang klokken 18:45, og tilskuerne kan se frem til en intens kamp, hvor Fredericia-holdet vil kæmpe for at vise, at de kan stå imod presset og levere en stærkere præstation end i de foregående runder.