Onsdag aften blev der skabt stor debat omkring et omdiskuteret mål i den tætte og dramatiske håndboldkamp mellem FHK og GOG, hvor GOG trak sig sejrrigt ud med en snæver 35-34 sejr. Kampens afgørende øjeblik har nu fået en del opmærksomhed og skabt frustration, da det efterfølgende viste sig, at målet burde være blevet underkendt.

FHK havde kæmpet hårdt for at komme tilbage i kampen efter at have været bagud 16-11, og lykkedes med at udligne stillingen flere gange i slutfasen. Men dramaet toppede med 55 sekunder tilbage af kampen, da GOG’s landsholdsspiller Simon Pytlick scorede sit 12. mål i opgøret, og bragte GOG foran 34-33.

Tv-billeder viste dog, at Pytlick både tog for mange skridt og befandt sig i feltet, da han skød på mål. Denne åbenlyse fejl har fået TV 2 Sports ekspert Bent Nyegaard til at kritisere dommerne.

– Hvis ikke man som dommer, selvom jeg ved, at det er svært, kan lade være med at dømme mål i den her situation, så har vi et problem. For det her det var så tydeligt, siger Bent Nyegaard til TV 2 SPORTS hjemmeside.

Til trods for den kontroversielle situation, endte FHK med at tabe kampen 35-34. Dette har skabt en del debat og frustrerede fans, som mener, at resultatet kunne have været anderledes, hvis dommerne havde truffet den korrekte beslutning i forhold til Pytlicks mål.

.