Fredag aften stødte Hvidovre og Vejle sammen i en spændende topkamp i NordicBet Ligaen.

De to hold er tæt på at sikre sig en plads i 3F Superligaen, og en sejr ville betyde meget for begge mandskaber. Kampen blev spillet foran et publikum på 4126 i Hvidovre.

Vejle havde fordel af kraftig medvind i første halvleg og var det bedste hold i starten, hvor de også skabte et par gode muligheder. Dog blev der ikke scoret i de første minutter.

Det ændrede sig efter 38 minutter. Arbnor Mucolli modtog en lang bold i medvinden og sendte et fladt indlæg til Kristian Kirkegaard, som nemt kunne skubbe bolden over stregen, og dermed kom Vejle i front med 1-0.

I anden halvleg var det Hvidovres tur til at have medvinden, hvilket resulterede i øget offensivt pres. Efter 55 minutter var de tæt på at udligne, men Andreas Smeds skud ramte stolpen.

Mucolli havde igen en stor chance, men skød i sidenettet efter at have rundet Hvidovres målmand.

Selvom Hvidovre dominerede spillet i slutfasen, ændrede resultatet sig ikke, og Vejle vandt 1-0.

Sejren betyder, at det ser meget lovende ud for Vejles oprykning til 3F Superligaen. Det kan endda ske allerede lørdag, hvis Sønderjyske taber point mod Vendsyssel.

Hvidovre, der ligger på andenpladsen i tabellen, har stadig syv point ned til Sønderjyske, som dog har en kamp til gode.