Mr. Fredericia har slået døren op på en ny adresse. Tidligere lå tøjbutikken i Danmarksgade 20, hvor de for nuværende har et outlet, men nu kan kunderne finde butikken i den tidligere Sydbank-bygning i Gothersgade 31.

– Pas på det er glat!

Om det er regnen eller det nyvaskede gulv vides ikke, men den røde løber indenfor døren skrider lidt under føderne. KL. 10.00 åbnede Mr. i Fredericia for første gang, døren til deres nye butik i byen, direkte overfor byens rådhus.

Indehaver, Jan Brian Rasmussen, forklarer, at butikken her præsenterer en ny og flot butik på en lidt mere fremtrædende adresse, hvor der også kommer lidt flere forbi.

– Udviklingen har gjort, at der sker mere her, udviklingen ved havnen trækker folk denne vej, vi har længe gerne ville finde noget i det her område, nu opstod den her mulighed, Sydbank flyttede og Bent Jensen købte ejendommen. Vi er også sponsorer hos FHK, så jeg er stødt på Bent derude et par gange og har snakket med ham om muligheden, for os har det været en god case at kunne flytte herned, det var for stor en mundfuld, hvis vi skulle til at renoverer oppe i Danmarksgade, hernede kunne vi uden for meget arbejde få billedet af en ny butik, fortæller Jan.

Mr. Fredericia har en lang historie i Fredericia og har været en fast del af byens strøg i mange år. Lukas Enemark, som er daglig leder i butikken er optimistisk omkring flytningen til Gothersgade og ser frem til at byde kunderne velkommen i den nye butik.

– Vi rendte rundt hernede til midnat for at blive klar, men håndværkerne har også været her i morges for lige at klare det sidste. Nu skal vi have sat de sidste ting på plads, så er det hele klar, det er virkeligt dejligt endelig at være kommet herned, vi håber da på at opleve et andet flow af kunder, men det må tiden vise, punkt fortæller Lukas.

Med åbningen af den nye butik i Gothersgade markerer Mr. Fredericia endnu et kapitel i deres lange historie i byen. Den nye adresse i den tidligere Sydbank-bygning giver butikken en mere fremtrædende placering og mulighed for at tiltrække flere kunder.

Daglig leder Lukas Enemark er optimistisk omkring flytningen og glæder sig til at byde kunderne velkommen i den nye butik. Med en flot og moderne butik er Mr. Fredericia klar til at fortsætte med at levere kvalitetstøj og god service til Fredericias borgere i mange år fremover.

Skriv et svar