Kolding IF triumferede søndag aften med en sejr på 3-2 over Hobro i NordicBet Ligaen.

Da Hobro hjemme tog kampen op mod Kolding IF, startede udeholdet skarpt. Men efter 28 minutters spil tog Hobro overhånden, idet Muamer Brajanac fik nettede sit syvende mål for sæsonen fra et løst boldspil i straffesparksfeltet.

På trods af denne udfordring genererede Kolding flere lovende situationer, og tæt på halvlegens slutning fik Thomas Mikkelsen udlignet med et mål fra et fladt indlæg.

Da anden halvdel af kampen begyndte, fortsatte Kolding deres angreb, og efter kun 12 minutter bragte Albert Nørager dem foran. Hans skud fra udenfor feltet blev kun delvist pareret af Jonathan Fischer. Med deres vedvarende gode præstationer øgede Kolding deres ledelse til 3-1, da Paul Ngongo scorede fra endnu et fladt indlæg.

Nu skulle Hobro forsøge at indhente Kolding. I overtiden kom de tættere på, da Brajanac igen scorede med et hovedstød efter et hjørnespark.

Men tiden løb ud, og Kolding IF trak sig sejrrigt ud med en 3-2 sejr. Dette resultat fører dem op på en fjerdeplads i ligaen, hvor de nu er gået forbi Hobro.