Jublende direktør: Den største kamp i 43 år

Det var næsten ikke til at forstå. Onsdag aften sejrede FHK med 30-29 mod Aalborg og fremtvang en tredje DM-semifinale mod nordjyderne. Stemningen var euforisk og alle var helt oppe at køre efterfølgende.

thansen ARENA var stille. De fleste fans var gået hjem, jublen var døet ud, og spændingen fra en ekstraordinær aften var stille begyndt at falde. På halgulvet talte AVISEN med Fredericia Håndboldklubs (FHK) administrerende direktør Thomas Renneberg-Larsen om det, der vil blive husket som en af de mest dramatiske kampe i klubbens historie.

– Det sidste minut var jeg glad for stemningen, jeg var ikke nervøs for resultatet,” sagde Renneberg-Larsen med en ro og fortsate:

– Alle tilskuerne skulle have en god oplevelse. Det forløb fint, tilføjede han, mens minderne fra aftenen stadig lyste i hans øjne.

FHK havde vundet kampen 30-29 over Aalborg i en afgørende og hjerteknusende afslutning. De var bagud med to mål, da Renneberg-Larsen oplevede et øjeblik af stærk følelsesladet reaktion.

– Håndboldmæssigt var vi bagud med to i slutningen af kampen. Jeg fik kuldegysninger. Vi havde momentum. De havde fået alle opsamlinger, og havde marginalerne, men til sidst havde vi dem. Vi spillede så 50 sekunder til sidst og scorede, sagde Renneberg-Larsen med et stolt smil.

Denne sejr er historisk for klubben. For første gang i 43 år er klubben nu tæt på at vinde en DM-medalje.

– Det er den største kamp i 43 år. kæmpestort, og det viser, at FHK vil være blandt de bedste, sagde Renneberg-Larsen med begejstring i stemmen. “Det er”

Nu ser holdet frem til den tredje og afgørende DM-semifinale på søndag i Aalborg.

– Vi er underdogs på søndag. Alle har sagt, at Aalborg ville vinde i to kampe: nu har vi slået dem to gange på to måneder. Vi har nogen, der kæmper for det, sagde Larsen.

Hvorvidt det lykkedes FHK at komme i DM-finalen afgøres søndag klokken 16:00, når de to hold krydser klinger i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg. Til den kamp vil FHK få opbakning fra omkring 300 medrejsende fans.

Skriv et svar