Generationsskifte i Kjæhr & Trillingsgaard A/S

Som endnu et led i det planlagte generationsskifte i Kjæhr & Trillingsgaard A/S, har de 3 tidligere minoritetsaktionærer, Lars Møllgaard, Frank Evald og Morten Høilund, pr. 1. maj 2023 erhvervet yderligere aktier i selskabet, således at de nu samlet ejer majoriteten. Kaj Aage Nielsen og Christian Trillingsgaard fortsætter som mindretalsaktionærer med henblik på endelig overdragelse i slutningen af 2024.

Målsætningen har siden 2018 været at skabe et moderne og stabilt Kjæhr & Trillingsgaard gennem et skarpt fokus på byggeri for det private erhvervsliv – byggeri udført af de helt rigtige medarbejdere.
Med de seneste års massive vækst i omsætning, antal medarbejdere og resultat, er missionen nu lykkedes til et punkt hvor størstedelen af ejerskabet kan overdrages.

Christian Trillingsgaard og Kaj Aage Nielsen fortsætter i ejerkredsen og Bestyrelsen hvor de vil bidrage med deres mangeårige brancheerfaring.

– Vi sætter fortsat et stærkt aftryk på Kolding, men arbejder os stille og roligt ud i Danmark og målet for de kommende år er yderligere kontrolleret vækst.
Vores mål er at forblive den stabile samarbejdspartner, som Kjæhr & Trillingsgaard har været i mere end 100 år, både under økonomiske op- og nedture – det er det der i særdeleshed er et stort behov for i byggebranchen , siger Morten Høilund.
Ifm. generationsskiftet udtaler Kaj Aage Nielsen

– Set i bakspejlet er jeg rigtig glad for at Christian inviterede på kaffe tilbage i foråret 2018, hvor vi fik vendt ”Rigets tilstand” og blev enige om at slå pjalterne sammen. Vi har nu hvor der er gået 5 år, fået sammensat ”holdet” som vi har stor tillid til kan videreføre den 117 år gamle virksomhed Kjæhr & Trillingsgaard, som en kompetent og troværdig samarbejdspartner.

Skriv et svar