FC Fredericia storsejrede og bejler til syvendeplads

I en kamp, der blev afviklet på Monjasa Park søndag, vandt FC Fredericia sikkert 4-0 mod Hillerød og er nu på syvendepladsen.

Efter FC Fredericia i søndags sikrede sig overlevelse er sigtekornet nu rettet mod syvendepladsen. Inden kampen lå Hillerød et enkelt point foran FC Fredericia på netop syvendepladsen.

Inden kampstart blev Simon Bækgård hyldet som sæsonens bedste FC Fredericia-spiller, modtagende klapsalver fra de 833 tilskuere på Monjasa Park.

Kampen begyndte med en hurtig scoring til FC Fredericia. I det sjette minut blev bolden spillet frem i venstre side og efterfølgende sparket ind i feltet af Frederik Christensen, som spillede Oliver Olsen, der i fri position satte bolden i mål.

FC Fredericias dominerende præstation fortsatte. I det 12. minut stak Andreas Lausen bolden i dybden efter Adam Jakobsen. Havde han været en my hurtigere, havde han nået bolden før Hillerøds keeper, Ovays Azizi.

I det 27. minut udvidede FC Fredericia deres føring til 2-0. Adam Jakobsen udførte et skarpt løb og afleverede bolden ind i feltet til Andreas Lausen, der sikrede scoringen. Lausen beviste endnu engang, at han er en spiller, der banker på til forlængelse.

https://fredericiashipping.dk/da/

Selvom Hillerøds Berzan Kücükylidiz forsøgte sig med et godt langskud i det 42. minut, formåede FC Fredericia at bevare deres momentum.

I overtid af første halvleg kombinerede FC Fredericia flot, og bolden endte hos Frederik Christensen, der spillede Jakobsen, men Azizi formåede at blokere for scoring. Også returen fra Olsen blev reddet af keeperen.

Anden halvleg fortsatte med en intensitet, der spejlede første halvleg. I det 51. minut fik Nicklas Røjkjær en friløber og scorede elegant sit 11. sæsonmål ved at lobbe bolden ind over Azizi.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

FC Fredericia cementerede deres dominans med yderligere en scoring, første ved Jeppe Brinch i det 70. minut efter et hjørnespark,

Som en bemærkelsesværdig finale til kampen blev Mathias Jessen og Victor Bertelsen, begge fra FC Ungdom, skiftet ind i det 88. minut, erstattende Simon Bækgård og Jesper Juelsgård.

Med denne overbevisende sejr på 4-0 har FC Fredericia nu et point ned til HB Køge på ottendepladsen.

I den sidste kamp i sæsonen, der finder sted på fredag, møder FC Fredericia Nykøbing på udebane

Skriv et svar