Carolyne Kaddu Rasmussen: Stop aldrig med at drømme

Den 5. september 2023 afholder LECTURE et inspirerende foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen i Fredericia Idrætscenter. Carolyne, som har rødder i Uganda og nu er bosat i Danmark, vil dele sin inspirerende livshistorie og de indsigter, hun har erhvervet undervejs.

I optakten til hendes kommende foredrag i Fredericia Idrætscenter, har vi fået en eksklusiv mulighed for at tale med Carolyne Kaddu Rasmussen, en ugandisk-dansk foredragsholder, der har en inspirerende historie at fortælle. Med en tro på ydmyghed, læring, og drømme som drivkraft, deler Carolyne om hendes rejse fra Uganda til Danmark og de udfordringer hun har haft undervejs.

Carolyne understreger vigtigheden af aldrig at holde op med at drømme.

– Det handler om aldrig at holde op med at drømme. Jeg kunne have givet op, for livet er surt, så kunne jeg sidde og se livet gå forbi. Men jeg har stadig drømme, jeg vil ikke stoppe med at drømme, siger hun.

Hun fremhæver også vigtigheden af ydmyghed og livslang læring.

– Men jeg er stadig nødt til at være ydmyg, vi lærer nyt hver dag. Tro er også en stor drivkraft. Jeg lægger ikke skjult på min tro, Gud har hjulpet mig igennem meget, bemærker hun.

Hendes farmor har spillet en afgørende rolle i hendes liv ved at lære hende, at hårdt arbejde kunne gøre enhver drøm til virkelighed.

– Min elskede farmor lærte mig, at du kan blive til hvad du vil, hvis du bare arbejder hårdt for det. Man skal ikke være bange for at fejle. Det eneste man skal være bange for, det er ikke at prøve, hold dig positiv, glasset er altid halvt fuldt, siger Carolyne Kaduu Rasmussen og uddyber:

– Jeg har altid givet mine børn håb og troen på at lykkes. Det er lige fra om min 7-årig datter kunne blive skøjteprinsesse til, at min søn lykkes i gymnasiet. Det er en sejr, for så længe man arbejder, kan alt lykkes.

Selv da Carolyne kom til Danmark, og en jobkonsulent frarådede hende at starte en mandazi forretning (afrikanske kager red.), gav hun ikke op. Hun blev uddannet som sosu-assisten, i dag har hun en kandidat i sygeplejevidenskab.

– Så the sky is the limit, fastslår hun.

Carolyne, der beskriver sig selv som en nomade, fortæller om sin rejse fra at være på Frelsens Hær Bibelhøjskole i England og efterfølgende præst for dem i Vejle i 4 år, til sygemelding med stress i 9 måneder, og nu arbejder hun på et plejehjem som ansvarlig sygeplejerske.

– Jeg ved, hvor jeg skal lades op, helt som en elbil, så længe jeg har mit helbred bliver jeg aldrig en der sidder derhjemme.

Det er den 5. september, at du kan opleve Carolyne Kaddu Rasmussen i Fredericia.

Billetter kan købes her

Skriv et svar