[the_ad_group id="9231" blog_id="9"]

Jeppe Brinch fik to tvivlsomme gule kort mod Fremad Amager. Det betød, at FC Fredericia spillede de sidste 25 minutter i undertal, og Brinchs røde kort kunne ende med at koste holdet sejren. Det skete dog ikke.

Jeppe Brinch var en lettet mand på Monjasa Park. Han fik stanget det andet gule kort af dommer Michael Rasmussen efter 65 minutter efter en mærkværdig situation med Fremad Amagers keeper Jacob Pryts. Derfra sadlede FC Fredericia om og parkerede bussen foran mål resten af kampen.

– Jeg gik direkte i omklædningsrummet, og kom først ud og så på lidt tid efter det røde kort. Det var nervepirrende at se på. Når du står og ikke er en del af det, og ikke kan gøre noget, er det ikke sjovt, siger Brinch.

Ingen af de gule kort forstod midterforsvareren meget af.

– Begge kort var tvivlsomme. Især det første følte jeg ikke, at jeg var en del af. Der stod to kamphaner, og en kom susende og jeg ville gå imellem så det ikke udviklede sig. Dommeren mente åbenbart, at jeg var med til at opildne det, siger Brinch og kommer ind på situationen, der førte til det røde kort:

– Jeg ville løbe hjem, men keepere zigzaggede og løb ind i min løbebane. Den er meget streng, konstaterer Jeppe Brinch.

[the_ad_group id="9228" blog_id="9"]

I det hele taget var ingen af de to hold imponeret over dommerpræstationen i den nervepirrende kamp. Dommeren fik ikke sat sig igennem udefra set.

– Jeg ved ikke, om han var stresset, men der var ikke meget dialog. Det var svært at finde ud af, hvorfor han tog de forskellige beslutninger, siger Brinch.

Efter kampen kunne FC Fredericia række armene i vejret efter en sejr på 2-1. Med rundens øvrige resultater har holdet nu to point op til både niende- og tiendepladsen.

– Det er virkelig vigtigt at lukke hullet. Det er en kæmpe forløsning at stå her bagefer. Det giver et kæmpe boost, fortæller Brinch, der glæder sig ekstra med det røde kort taget i betragtning:

– Helt sikkert. Jeg var bange for at blive skurken, men holdet tog ansvar, og alle kæmpede røven ud af bukserne.

Efter et efterår, hvor Brinch ikke var en fast del af startelleveren, kunne midterforsvareren være skiftet i vinterpausen. Hvis muligheden bød sig ville han eftersigende gerne have været væk, men det skete ikke og i stedet er han nu en del af FC Fredericias startopstilling, der har sat gode præstationer sammen på det seneste.

– Efteråret var svært for mig personligt, men det er fedt at være en del af de gode præstationer i foråret, forklarer Jeppe Brinch.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Forude venter der en landsholdspause for FC Fredericia, og efterfølgende er der ti kampe i nedrykningsspillet, der kommer til at definere FC Fredericias sæson.

– Det bliver kampe med nerve på, men præstationerne giver en masse vi kan tage med videre, slutter Jeppe Brinch.

Kamprækkefølgen i nedrykningsspillet er endnu ikke fastlagt. Sikkert er det dog, at FC Fredericia i den første kamp må se bort fra Brinch, der skal afsone karantæne.

[the_ad_group id="9224" blog_id="9"]