Afgørelsens time er kommet for FC Fredericia

FC Fredericia skal fredag aften spille den første kamp i nedrykningsspillet mod Nykøbing FC. Kampen spilles på hjemmebane i Monjasa Park klokken 18:30, og der er lagt op til en spændende kamp, da begge hold kæmper for at undgå nedrykning fra NordicBet Ligaen.

FC Fredericia kommer til kampen med to point op til overlevelse og med et håb om at fortsætte den gode form fra de seneste kampe. Holdet har vundet deres to seneste hjemmekampe, og det har givet dem mere selvtillid og tro på, at de kan undgå nedrykning.

Men det bliver ikke en nem kamp for FC Fredericia, da de må undvære forsvarsspilleren Jeppe Brinch, som afsoner karantæne efter at have fået et rødt kort i den seneste kamp mod Fremad Amager. Det er et hårdt slag for holdet, da Brinch har været en vigtig spiller i denne seneste tid. Det vil formentlig betyde, at Jesper Juelsgård glider tilbage i startopstillingen efter at være startet på bænken i de seneste kampe.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

FC Fredericia har haft en svær sæson, hvor defensiven har været holdets svaghed. Holdet har lukket hele 40 mål ind i de 22 kampe i grundspillet, og det er noget, som holdet skal arbejde på i nedrykningsspillet. Udfaldende har især været på udebane, da fredericianerne hjemme på Monjasa Park kun har lukket 12 mål ind i 11 kampe, og det bliver især på hjemmebanen, at FC Fredericia skal levere varen i de kommende ti kampe i nedrykningsspillet.

Nyoprykkerne fra Nykøbing FC er på sidstepladsen i NordicBet Ligaen med seks point op til overlevelse. Holdet har haft en svær sæson, og særligt før vinterpausen stod det skidt til, men det betyder ikke, at FC Fredericia skal undervurdere dem.

FC Fredericia og Nykøbing FC har allerede spillet mod hinanden to gange i denne sæson, og det er endt med uafgjort og en snæver sejr på 1-0 til Nykøbing. Det viser, at det kan blive en tæt kamp, og begge hold vil kæmpe hårdt for at vinde kampen, som ingen af holdene vil tabe taget deres situation i betragtning.

Der er i alt ti kampe i nedrykningsspillet, og FC Fredericia skal kæmpe for at undgå nedrykning til 2. division. Den første af slagsene finder sted mellem FC Fredericia og Nykøbing fredag klokken 18:30 på Monjasa Park.

Skriv et svar