Fredericia Håndboldklub sikrede søndag aften en vigtig sejr på hjemmebane mod Skjern med 27-25. De loyale FHK-tilskuere mødte endnu engang talstærkt op i Fredericia for at støtte deres hold. Efter sejren roste FHK-træner, Gudmundur Gudmundsson, tilskuerne og betegnede dem som ‘Danmarks bedste fans’. Nu er hans fokus rettet mod at bringe DM-bronzen hjem til dem og klubben.

I en stille stund, efter at være omringet af ellevilde fans, talte AVISEN med Gudmundur Gudmundsson.

– Det var en fantastisk præstation i begge ender af banen. Thorsten Fries leverede en utrolig præstation i første halvleg. Vi spillede seks mod seks hele den første halvleg, og vi håndterede det rigtig godt. I anden halvleg skiftede vi til syv mod seks, og det gik også fremragende. Skjern kom aldrig foran, og vi vandt fortjent, siger Gudmundsson.

FHK-træneren anerkender også styrken af deres modstander, Skjern. Han begrunder deres kvalitet med, at FHK ikke kunne holde en større føring.

– Vi mødte et godt hold med stor rutine. Det var en svær opgave, så jeg er stolt over den måde, vi vandt på, og vi har stadig en chance for at vinde bronze, fortæller Gudmundur Gudmundsson.

http://adp-as.dk

Gudmundsson tilføjede, at holdet har lært af deres fejl fra den tidligere kamp mod Skjern.

– Vi har set, hvad vi gjorde forkert i kampen i Skjern, og vi gjorde ikke de samme fejl igen. Vi løb bedre retur, og var bedre både i forsvar og angreb. Alt er muligt, siger islændingen.

Afslutningsvis udviser Gudmundsson sin taknemmelighed for den utrættelige støtte fra FHK’s fans.

– De betyder utroligt meget. Vi fik endnu engang fantastisk opbakning. De er uden tvivl Danmarks bedste fans, og vi har den bedste hjemmebane i Danmark. Jeg er dybt taknemmelig for deres opbakning. Vi har et mål om at vinde medaljer, og vi vil gøre alt for at opfylde det mål, slutter Gudmundsson.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Den afgørende tredje bronzekamp mellem FHK og Skjern vil blive spillet den 10. juni i Skjern.