Vejle Boldklub spillede uafgjort 1-1 mod Næstved i NordicBet Ligaen på udebane, hvilket stadig placerer dem som nummer et på trods af pointtabet. Vejles træner, Ivan Prelec, udtalte sig om holdets præstation og manglende effektivitet i denne kamp.

Prelec sagde:

– Vi får et tidligt mål imod os, og så må vi jagte. I dag får vi også produceret mange chancer, men som alle kan se, så slider vi med at omsætte dem til mål, sagde Ivan Prelec.

Han påpegede, at holdet ikke er i krise, men deres manglende evne til at score er et problem, der kræver hårdt arbejde for at løse. Træneren tilføjede, at de ser frem til næste kamp for at bryde denne “forbandelse” og forbedre deres offensiv.

Om sine få og sene udskiftninger under kampen forklarede Prelec.

– Vi havde en klar plan på forhånd, hvordan vi ville skifte, men netop efter en times spil scorer vi. Og lige der ville vi ikke risikere at bryde rytmen, for vi følte, vi måske hurtigt kunne score endnu et mål, så derfor ventede vi, sagde kroaten.

Træneren understregede, at holdet forsøgte at gå efter sejren til det sidste, men var også opmærksom på Næstveds farlighed ved omstillinger, hvilket betød, at de ikke skulle blotte sig for meget.

Prelec udtalte også sin tilfredshed med at have en uges pause mellem kampene, hvilket gav dem tid til at træne, især på det offensive aspekt.

– Vi kom fra et vanvittigt program med fire hårde modstandere på 13 dage og nogle skader, så det var dejligt at få tid til at træne, sagde Prelec. Han erkendte dog, at det ikke var let at omsætte de offensive takter fra træningsbanen, når de kom bagud så tidligt i kampen.