Fredericia Håndboldklub (FHK) sikrede sig en afgørende sejr på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg i en tæt kamp, der endte 35-33. Med denne sejr er slutspilspuljen nu åben, og FHK kan drømme om at kvalificere sig til semifinalen.

Efter kampen udtalte FHK’s træner, Gudmundur Gudmundsson, følgende:

– Det var hårdt at tabe efter de scorede på frikast efter tid hjemme mod os i grundspillet, men vi viste at vi ville have revanche. Vi viste mod GOG, at vi spiller godt og er i god form, og at vi har løftet os som hold på alle punkter. At vinde her er meget svært, og det viser vi spillede godt.

Gudmundsson fortsatte med at rose sit holds præstation.

– Sejren giver os selvtillid, og det viser hvad vi kan som hold. Vi har gode målmænd, og spillede klogt i angrebet. Vi fik styr på vores syv mod seks spil, og gjorde det godt, sagde Gudmundur Gudmundsson.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Om den kommende kamp mod Skanderborg-Aarhus sagde Gudmundsson:

– Jeg tror altid på sejre i hver eneste kamp, og næste kamp er mod Skanderborg-Aarhus. Det bliver en udfordring, og vi håber på en fyldt hal med fantastisk stemning, som vi plejer, sagde den islandske træner.

adp-as.dk

Med denne sejr er der nu fornyet optimisme omkring FHK’s chancer for at nå semifinalerne, og holdet ser frem til en spændende kamp mod Skanderborg-Aarhus på lørdag.