En 21-årig mand er afgået ved døden efter det alvorlige uheld, der fandt sted søndag eftermiddag i Fredericia Svømmehal.

Den unge mand blev fløjet til Odense Universitetshospital i kritisk tilstand, hvor han straks blev lagt i respirator. Efterfølgende var han i naturlig koma. I løbet af ugen meldte Sydøstjyllands Politi ud, at han var stabil, men trods hurtig indsats fra livredderne i Fredericia Idrætscenter, og senere læger, stod hans liv ikke til at redde. Han er nu afgået ved døden.

– Vi har dyb medfølelse med de efterladte, og er berørte over det, siger Kultur- og Idrætschef i Fredericia Kommune, Kasper Findahl.

Senere fredag afholdes der et internt møde i Madsbyparken, dækker over svømmehallen, hvor de medarbejdere, som har været tættest på episoden er til stede.

Ulykken fandt sted i svømmehallens vippetårn, som har været lukket siden hændelsen og vil fortsat være det, indtil en grundig gennemgang af sikkerhedsforanstaltningerne er foretaget. Livreddere på stedet ydede, som skrevet straks førstehjælp, og svømmehallens gæster blev hurtigt evakueret. Søndag eftermiddag blev der tilbudt krisehjælp til de gæster, der havde behov for det, og ifølge Kasper Findahl, benyttede flere personer sig af tilbuddet mandag.

Svømmehallen genåbnede i mandags, men vippetårnet, hvor ulykken fandt sted, forbliver lukket minimum frem til torsdag i næste uge.