Søndag eftermiddag spillede Middelfart en afgørende udekamp mod Næstved i 2. Division, hvor de leverede en overbevisende indsats og sikrede sig en 2-0 sejr.

Kampen begyndte intenst, og allerede efter et kvarters spil fik Middelfart bragt sig foran, da Bardhec Bytyqi sendte bolden i nettet med et præcist spark, der fik netmaskerne til at blafre. Dette tidlige mål satte tonen for resten af kampen og gav Middelfart det momentum, de havde brug for.

I begyndelsen af anden halvleg cementerede Middelfart deres dominans, da Malthe Boesen udnyttede en god mulighed og øgede føringen til 2-0. Dette mål viste sig at være afgørende, da det lukkede kampen og sikrede Middelfart de tre point.

Med sejren rykker Middelfart op på en fjerdeplads i rækken og bevarer presset på de øverste hold. De har nu kun tre point op til Aarhus Fremad på andenpladsen og seks point til Fremad Amager, der ligger på førstepladsen. Middelfart holder dermed fortsat fast i ambitionerne om at blande sig i toppen af rækken, mens sæsonen skrider frem.