Du kender dem måske både fra Storm’s Pakhus i Odense eller Paladspassagen Social Dining i Vejle. Nu er de landet hos Urbania Street Food i Fredericia og kan se frem til deres officielle åbningsdag på mandag d. 12. juni fra kl. 11.30.
Du når kun lige at træde indenfor hos street food før du bliver ramt af den fantastiske duft af hjemmebagte pitabrød, der er lavet efter en gammel familieopskrift, som drager flere generationer tilbage i Yasser Rahim Naz’s iranske rødder. Munden løber i vand og du drages frem mod de lækre smagsprøver på disken. Næppe har du smagt et pitabrød med så meget smag – skøn smag! I det gule køkken kan du se frem til pita som man traditionelt kendte det for flere tusinde år siden, der fyldes med enten tandoori marineret eller den græske kylling kombineret med enten avocado creme og saltede peanuts eller tzatziki, sprøde kartoffelchips og græsk yoghurt – og til vegetaren bydes der på lækker falafel med friske tomater, autentisk dressing af mango og tahin toppet med syltede agurker.
-Vi er virkelig glade for at det kunne lade sig gøre at åbne et køkken i Fredericia – og vi synes vores koncept passer perfekt ind hos Urbania Street Food. Vi er meget stolte af vores pita og derfor glæder vi os også meget til at servere dem for vores fredericianske gæster, siger Yasser Rahim Naz, ejer af Yazzy’s Pita.
Køkkenet åbner, til at starte med, som et pop-up køkken for fire måneder. Men er efterspørgslen stor og det viser sig at Fredericia forelsker sig i det autentiske koncept, så udelukker de to ejere ikke, at det kunne blive til en mere permanent løsning.
Yazzy’s store åbningsdag sker på mandag d. 12. juni kl. 11.30, hvor de vil forkæle deres gæster med hele 30% rabat. Urbania Street Food bakker fuldt ud op om deres nye kollegaer og har derfor parret de 30% rabat med en iskold og ganske gratis sodavand ved køb af en pita hos Yazzy’s.
-Vi har glædet os meget til at kunne fortælle om den nye bod på Urbania Street Food. Vi kunne ikke være mere enige i, at det er et madkoncept, som falder fuldstændig i hak med, hvad street food er. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at Fredericia vil tage rigtig god imod vores nye venner og derfor bakker vi selvfølgelig op om deres åbningsdag med lidt vådt til ganen, siger medejer af Urbania Street Food, Brian Løkkegaard.