KIF Kolding må resten af sæsonen undvære den norske angrebsstyrmand, Sander Øverjordet. I første omgang slap de nådigt fra det, da de vandt 27-21 mod HC Midtjylland.

Øverjordet har været det helt store omdrejningspunkt angrebsmæssig for KIF Kolding i denne sæson. Han er den spiller i ligaen med flest assists, og er noteret for 94 for 21 spillede kampe, men Sander Øverjordets overblik må koldingenserne se bort fra resten af sæsonen.

I hans fravær stemplede særligt Erik Toft ind mod HC Midtjylland, der allerede er sikrer på at rykke ned i landets næstbedste række. I starten var Toft enten i oplæggerens rolle, og når han ikke var det, tog han sagen i egen hånd. Det gav en føring på 6-4 efter 13 minutter.

Som kampen skred frem fik HC Midtjylland større og større problemer angrebsmæssigt. KIF’s forsvar stod solidt planet, og da HC Midtjylland kom frem til afslutninger, stod Magnus Brandbyge i de fleste tilfælde i vejen. Det betød, at KIF fik opbygget en føring på 11-6 efter 21 minutter. Hen mod pausen gik KIF’s angrebsspil lidt i stå, og det lykkedes kun at få scoret to gange, hvilket HC Midtjylland udnyttede til at reducere til pausestillingen 13-9.

Billede gentog sig i anden halvleg. HC Midtjylland havde svær ved at score, og da KIF trådte på speederen i begyndelsen af anden halvleg, blev kampen hurtigt afgjort, da hjemmeholdet bragte sig i front med 18-11 efter 39 minutter, og selvom HC Midtjylland efterfølgende fik lidt mere gang i målscoringen, var det ikke nok.

KIF Kolding havde snøret sækken og endte med at vinde 27-21, og klarede sig dermed uden Sander Øverjordet i første omgang. Dermed er KIF på fjerdepladsen i ligaen.