Fra den 21. – 23. februar og 28. februar – 2. marts 2025 åbner MESSE C atter dørene for bådbranchen og sejlerfolket i Danmark med det spændende arrangement, Maritime Dage, præsenteret af BOAT SHOW Denmark. Dette års bådmesse byder på en kombination af traditioner og fornyelse og skaber en fantastisk optakt til sejlersæsonen.

Projektleder Glen Blæsbjerg fortæller, at messen i år vil fokusere på de mindre og mellemstore både, som typisk er trailerbare, samt en række RIB-både, kajakker og SUP-boards. Dette valg skyldes de aktuelle markedsforhold, hvor mange i bådbranchen ikke finder det hensigtsmæssigt at udstille de større og dyrere både indendørs.

– Vi glæder os meget til at præsentere et væld af udstyr, den nyeste teknologi, workshops, professionelle services og viden, konstaterer Blæsbjerg. Der vil stadig være mulighed for at se flotte både, men i en mindre skala end tidligere.

Med en samling af messeområdet i to haller og en lavere pris for både udstillere og besøgende bliver Maritime Dage en mere tilgængelig og mangfoldig messe for alle involverede. Derudover opruster arrangørerne på eventyr- og oplevelsessiden ved at etablere flere scener og et større udvalg af oplæg.

Blæsbjerg anerkender, at nogle besøgende vil savne de store, kostbare både, men understreger nødvendigheden af at skabe en mere holdbar og fremtidssikret platform, som er mindre sårbar over for branchekonjunkturer.

– Vi føler en forpligtelse til at passe godt på Danmarks store indendørs bådudstilling, som sidste gang tiltrak over 26.000 sejlentusiaster. Efterspørgslen efter udstyr, fællesskaber, sejlerdrømme og vidensdeling er større end nogensinde. Derfor forventer vi et højt besøgstal og den fantastiske stemning, vi kender fra Boat Show, afslutter Glen Blæsbjerg.