Volkswagen donerer seks biler til Knæk Cancer – det bringer glæde og giver god mening, også lokalt, hvor Volkswagen Fredericia også har valgt at donere et beløb, udover de seks biler, som de sammen Volkswagen Danmark er med i.

Hele seks folkevogne kan blive dine. Volkswagen har valgt at donere en Passat GTE, en T-Roc, en ID.3, en Golf GTE, en polo og en T-Cross, hvor vinderne findes i løbet af uge 43 og kulminerer med det store indsamlingsshow i aften på TV2.

Henrik Kjærgaard, Volkswagen Fredericia. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV2 og Kræftens Bekæmpelse forener danskerne i arbejdet for at knække cancer. I løbet af ugen, og til det store indsamlingsshow i aften er der blevet indsamlet penge til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte. Lokalt i Fredericia er man stolte over at være med.

“Det betyder utrolig meget for os alle. Vi har valgt at støtte op i butikken også, hvor vi sender et beløb ind. Jeg har selv cyklet for Team Rynkeby, Børnecancerfonden. Det er en sygdom, der berør alle, en sygdom, hvor man synker dybt, hvergang man taler om den,” siger indehaver af Volkswagen Fredericia, Henrik Kjærgaard og fortsætter:

“Vi mærker det også hos vores kunder og medarbejdere. De er glade for, at vi støtter. Det betyder noget, og vi får meget ud af det. Det er et fantastisk formål, og det er godt, at hele organisationen støtter op.”

Cecilie Frøkjær og Louise Wolff er værter, når Knæk Cancer-ugen kulminerer lørdag 26. oktober med ‘Knæk Cancer Live’. (Foto: Mikkel Tjellesen / TV 2)

Om Knæk Cancer

Kræft rammer én ud af tre danskere, og de to andre bliver pårørende. Uge 43 er Knæk Cancer-uge på TV 2, hvor danskerne står sammen og giver en hjælpende hånd mod kræft. Cecilie Frøkjær og Louise Wolff er ambassadører i en uge med fokus på oplysning og indsamling til forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

Der bliver indsamlet pant, afholdt velgørenhedsmiddage og danset linedance. Opfindsomheden er stor, når danskerne i uge 43 står sammen om kræftsagen. Gennem mange år har Knæk Cancer samlet danskerne, gjort os klogere på kræft og indsamlet penge, så færre får kræft, og så flere kan overleve kræft og få et bedre liv efter sygdommen.

Knæk Cancer ønsker at skabe åbenhed om kræft og sige til danskerne, at ingen skal stå alene med sygdommen, hvad enten de selv er ramt eller er pårørende.

– Knæk Cancer viser handling og et håb om nye veje til at komme kræft til livs, og det gør mig fantastisk stolt hvert år at opleve sammenholdet og opbakningen til dette initiativ. Jeg elsker danskernes kolossale engagement og involvering i Knæk Cancer, og den indsats, de gør, er dybt inspirerende for os alle sammen, siger programdirektør Lotte Lindegaard, TV 2.

http://bit.ly/lolalecture


Skriv en kommentar