21-årig Maja Matilde Lind bor til dagligt i Fredericia, men mandag aften kan man opleve Maja på TV 2 Zulu, da hun deltager i programmet Date mig nøgen. Fredericia AVISEN har talt med Maja om baggrunden for hendes deltagelse, der ikke lå lige til højrebenet.

I skrivende stund kan Maja færdes i fred og idyl i Fredericia. Det er måske anderledes efter mandag aften, hvor den første udseendelse af Date mig nøgen vises på TV 2 Zulu. Maja er tilflytter til Fredericia, hvor hun har boet siden sommerferien, hvor hun flyttede til byen, da hun hun fik læreplads her.

Nu er Maja blevet færdiguddannet beklædningshåndværker, der er nutidens svar på den klassiske skrædderuddannelse. Pt. er Maja glad for at bo i Fredericia, hvor der er stille og roligt, men på sigt er drømmen en anden størrelsesorden bymæssigt.

“Drømmen er at bo i København. Jeg har søgt ind på et studie i Amsterdam som Fashion Designer, så det er den kortsigtede drøm at komme derned og læse,” siger Maja.

Men hvorfor melder en 21-årig beklædningshåndværker sig til Date mig nøgen? Det spørgsmål fik Maja.

“Min veninde taggede mig i et opslag, så skrev jeg bare det skal jeg ikke være med til, men jeg endte med at tilmelde mig,” siger Maja.

Maja Matilde Lind til optagelsen. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Maja tænkte som nævnt først, at hun ikke vil være med, men flere ting endte med at gøre, at hun meldte sig.

“Mange er usikre på deres krop, og det er jeg ikke. Jeg vil gerne stille mig op og sige, at jeg ser ud som jeg gør,” forklarer Maja.

I hele processen har Maja ikke haft noget problem med nøgenhed. Faktisk har det været selve castingdelen og det at stå foran et kamera, der har været mest grænseoverskridende for Maja, som fortæller om en episode til castingen.

“Jeg kom ikke til første casting, da jeg var nervøs. En dag, hvor jeg havde en eksamen, ringede de efter, at jeg havde været oppe. De spurgte om jeg ville til casting i Silkeborg, og til selve castingen sagde de, at de ville have mig med.”

Hvordan foregik castingen?

“De stiller spørgsmål om hvor gammel man er, og hvad man kan lide og sådan noget. Man skulle også stå nøgen og vende sig rundt,” siger Maja.

Flere af deltagerne fra Date mig nøgen under optagelsen. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Til castingen stod Maja nøgen overfor to personer, og det var ikke noget problem for hende. Det var mere kameraet, som hun havde det svært ved.

“Det er fordi man ikke er vant til, at et kamera følger en på den måde. Jeg kan slet ikke have det, men det er blevet bedre end det var til at starte med,” siger Maja og fortsætter:

“Nogen af de andre har stået foran et kamera før, og er ældre end mig. Jeg var nok den yngste, og det kunne jeg godt mærke på det punkt.”

Optagelserne til Date mig nøgen er overstået, og efter at have fået det på afstand er Maja sikker på, at hun ikke vil deltage i flere programmer.

“I starten var jeg sådan: Åhhh nej, det skal ikke ske. Nu vil jeg ikke have det skal ske mere. Det var en fed oplevelse men det er ikke noget jeg gør igen. Jeg har ikke ikke lyst til at stå på tv, og jeg kan mærke, at det gør mig træt mig og jeg har ikke lyst til at være kendt. Jeg vil være mig selv, og have min frihed,” siger hun.

Hvordan har folk reageret på, at du deltager i programmet?

“Jeg skrev til min mor, at jeg skal deltage i et program. Hun spurgte hvilket, og så fortalte jeg det. Hun svarede, at det skal min far ikke se. Ellers synes nogen, at det er skørt, andre siger det er modigt og nogen er forvirret over hvorfor jeg meldte mig til det og andre synes det er sejt. De fleste er heldigvis positive,” siger Maja.

Date mig nøgen sæson 2 har premiere på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY mandag den 28. oktober klokken 20.40.

https://www.facebook.com/Klokken-814326898594119/

Skriv en kommentar