I år kunne revisor Jørgen Weimar-Rasmussen glæde sig over at få den særlige Paul Harris Fellow-udmærkelse. I løbet af knap ti års medlemskab har Jørgen Weimar-Rasmussen ydet en særlig indsat på en række områder – blandt andet som præsident, kasserer og i forhold til arbejdet med udvekslingsstudenter.

– Du er altid løsningsorienteret, er altid parat med et godt råd og hjælp til mange af de opgaver der ligger i Rotary. Man går aldrig forgæves, når man går til dig og søger hjælp. Din indsats fortæller om en STOR personlighed der har udsyn og et stort socialt engagement også udenfor klubbens rækker, lød det fra den afgående præsident, arkitekt Thomas Søndergaard Thomsen, til Jørgen Weimar-Rasmussen.

Katastrofehjælp og julepakker

I Fredericia Lillebælt Rotaryklub kan man glæde sig over syv nye medlemmer i årets løb, ligesom der er gode formål, der har nydt godt af klubbens interesse for at yde økonomisk støtte i årets løb. Således modtog 20 familier i Fredericia julepakker, som blev uddelt i samarbejde med Frimurelogen. Fredericia Lillebælt Rotaryklub sendte desuden 30.000 kr. af sted til Filippinerne som katastrofehjælp.

Kristian Henriksen, der efter sommerferien skal stå i spidsen som præsident for Fredericia Lillebælt Rotaryklub med i alt 58 aktive medlemmer, har været medlem siden 2011, og har i den periode været både counsellor og vicepræsident. Kristian Henriksen har blandt andet sammen med sin hustru, Anne Mette Henriksen, lagt meget arbejde i at give udvekslingsstudenterne en god oplevelse af at være på besøg i Danmark.

(Foto: KVIST KOMMUNIKATION )