Finn Henningsen har efter mere end 30 år i elinstallationsbranchen valgt at gå på pension og overdrage EL:CONs afdelinger i Middelfart, Nr. Åby og Fredericia til et nyt lokalforankret lederteam.

Aktivt otium 

»Jeg har været elinstallatør i mere end 30 år, har rundet 64 år og føler, at det nu er tid til at overdrage chefkontoret på Damgårdvej til nye kræfter. Jeg ser frem til mit otium, hvor jeg får tid til at spille golf, pleje min MGB fra 1970 og, sammen med min hustru, Bente, nyde livet i hjemmet i Middelfart og i sommerboligen i Spanien«, fortæller Finn Henningsen og fortsætter: »Det bliver uden tvivl en omvæltning for mig ikke længere at skulle drive forretning og være aktiv i lokalsamfundet, hvor jeg i mange år har engageret mig i bestyrelsesarbejde for blandt andre handelsstandsforeningen, erhvervsforeningen, produktionsskolen, sparekassen og Elfo. Heldigvis kan jeg se tilbage på mange gode år med udvikling og masser af oplevelser«.

Fra lokal til landsdækkende 

Finn Henningsen købte Ahlmanns Installationsforretning i Middelfart i 1986. I årene herefter udviklede han forretningen med afdelinger i Nr. Åby og Kolding, øgede medarbejderstaben fra to til 25 og solgte forretningen til Hoffmann i 2000. I 2003 blev Hoffmanns afdelinger i blandt andet Middelfart og Nr. Åby opkøbt af den landsdækkende elinstallatørvirksomhed EL:CON, og i 2008 kom Fredericia afdelingen til. Finn har indtil nu stået i spidsen for EL:CONs afdelinger i Middelfart, Nr. Åby og Fredericia, som tæller 65 medarbejdere og udfører alt fra store projekter til mindre serviceopgaver, tyveri- og brandsikring samt udviklingsopgaver med den nyeste teknologi.

Nyt lokalforankret hold 

EL:CON har udpeget et nyt, stærkt, lokalforankret lederteam, der er klar til at udvikle forretningen yderligere. Jens Christian Lundholt, der er bosiddende i Fredericia, blev 1. marts 2017 ny regionsdirektør, og samme dag tiltrådte Jesper Lund Hansen, som servicechef for afdelingerne i Middelfart, Nr. Åby og Fredericia, som dagligt drives af Bjørn Pannach, Claus Ahlmann, Kaj Sørensen og Jeppe Bjørnsted Hansen.

»Finn overdrager en veldrevet forretning, der har stærke lokale rødder og et godt ry blandt både private kunder og erhvervskunder. Det er et godt fundament at bygge fremtiden på, og vi glæder os til at videreudvikle forretningen til gavn for både kunder og de mange lokale medarbejdere«, fortæller Jens Christian Lundholt.