Urbania Street Food har valgt at opsætte en 21 kvadratmeter storskærm, hvor man kan se alle Danmarks kampe i gruppespillet og alle knockout-kampene i turneringen.

EM skydes igang fredag aften med et opgør mellem Tyrkiet og Italien, og for Danmarks vedkommende starter det med en kamp lørdag klokken 18:00 mod Finland, som blandt andet har den tidligere Brøndby-bomber Teemu Pukki på holdet. Danmarks kamp lørdag bliver starten på en EM-fest på Urbania.

– Vi sætter en 21 kvadratmeter storskærm op i gårdhaven, hvor vi som udgangspunkt viser otte kampe. Man kan ikke bestille en plads på forhånd, så det er først-til-mølle og man skal derfor komme tidligt for at være sikker på en plads. Der er ikke mulighed for at stå op og se kampene, siger Brian Løkkegaard fra Urbania Street Food og oplyser, at alle boderne er klar med mad før, under og efter kampene.

Brian Løkkegaard husker selv med glæde tilbage på EM i 1992, da han som knægt oplevede, at Danmark snuppede guldet.

– Jeg var en ung purk dengang, men jeg husker tydeligt, at alle i den lille landsby, som jeg kommer fra, festede som krigen var slut, siger Brian Løkkegaard med et smil på læben.

EM-slutrunden bliver samtidig startskuddet på en lempelse af restriktionerne, der fra i dag betyder, at Urbania kan holde åbent til klokken midnat og fra d. 15. juli kan holde åbent til klokken 02:00, og fra på mandag bliver det uden mundbind.

– Det bliver rigtig godt, men vi har stadig stor respekt for de restriktioner, der er, og vi skal fortsat være gode til at holde afstand og spritte hænder. Nu kan vi for alvor mærke, at der er lys for enden af tunellen, siger Brian Løkkegaard.

Overblik over de kampe Urbania viser på storskærmen:

D. 12. juni klokken 18:00: Danmark – Finland
D. 17. juni klokken 18:00: Danmark – Belgien
D. 21. juni klokken 21:00: Danmark – Rusland
D. 2. juli: Kvartfinaler
D. 3. juli: Kvartfinaler
D. 6. juli: Semifinale
D. 7. juli: Semifinale
D. 11. juli: Finale

Skriv en kommentar