I weekenden er der registeret fire færdselsuheld i Middelfart på døgnrapporten.

Ikke mindre end fire færdselsuheld har der været. De tre af dem skete i fredags, og ens for dem alle er, at de skete på motorvejen. Det første skete klokken 14:50, hvor en personbil, der kørte i første. vognbane i østgående retning, påkørte en lastbil med sættevogn bagfra.

Det næste uheld skete klokken 17:00, hvor en varebil påkørte en personbil, der blev skubbet ind i et tredje køretøj, der havde forladt stedet, da politiet ankom. 53 minutter senere var den gal igen. I østgående retning kørte en personbil i den tredje vognbane, og han påkørte en forangående personbil. I forbindelse med undvigelsesforsøget ramte den første part ind i autorværnet i midterrabatten og personen ramte ligeledes yderligere en personbil, der var i tredje vognbane.

Det sidste færdselsuheld er sket på Smutvejen i Gelsted. Det fandt sted søndag klokken 01:30, hvor et køretøj påkørte en lygtebæl. Efterfølgende blev bilen transporteret væk, men i den forbindelse med føreren af den bil herredømmet over part 1, der endte i grøften nær krydset Odensevej/Smutvejen. Part 1 flygtede fra stedet uden at give sig til kende.

Skriv en kommentar