Fødevarer/drikkevarer er vigtige, når der skal noget energi tilbage til kroppen, efter at man har brændt kalorier af i idrætscentret med eksempelvis badminton, håndbold eller fitness, eller i det våde element i svømmehallen.

– Det kan eksempelvis være i form af proteinbarer og andre proteinprodukter. Det er et område, vi oplever stærkt stigende efterspørgsel på, siger Søren Ring.

Han er national salgschef i Sügro A/S, som er totalleverandør inden for såkaldt convenience til blandt andet cafeer og kiosker i svømmehaller og idrætscentre.

Sügros convenience dækker over et bredt sortiment inden for blandt andet konfekture, drikkevarer, kioskvarer, chips, kolonial med videre.

– Det at sidde sammen og nyde en snack eller en forfriskning efter motion og sport har også en social vinkel, som er vigtig for mange, konstaterer salgschefen.

Han glæder sig meget til at udstille på SportsFair og roser konceptet med at samle branchen:
– For os er det meget værdifuldt, hvis vi kan få en masse beslutningstagere og potentielle kunder fra landets sportshaller i tale i løbet af to dage, lyder det fra salgschefen.