Den kendte læge fra DR, Peter Qvortrup Geisling gæster Fredericia den 22. februar til et foredrag hos Lecture.

Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks yderst begavede og dygtige TV-læge. Han har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne ”Lægens Bord”, ”Diagnose søges”, ”Ha’ det godt”, ”Aftenshowet”, ”Gal eller Normal” og i ”Sundhedsmagasinet”. Samtidig er Peter sundhedskorrespondent på TV Avisen og har været en sikker havn, når danskerne har haft spørgsmål om corona.

Peter Qvortrup Geisling er en af Danmarks mest populære foredragsholdere med mere end 20 år erfaring fra foredragsscenen.

I dag er Peter ansvarlig for DRs oplysningssite om sundhed samt sundhedskorrespondent for DR. Netop oplysning og viden er lægens mærkesager. Den sympatiske Peter Qvortrup får her rig mulighed for at bevise og vise sin store viden og formidle den til et alment publikum – hvilket er noget, han er aldeles dygtig til.

Peter kan meget hurtigt og let forklare sig og give brugbare konkrete svar og råd, både på skærmen og på scenen. Han er ekstremt publikumsvant og bestemt en herre, der ved, hvad han taler om.

– Vi glæder os til at byde Peter Qvortrup Geisling velkommen i Fredericia, når vi i Erritsø Idrætscenter den 22. februar har ham på programmet. Vi har booket ham efter flere henvendelser fra vores foredragsgæster, der ønsker at høre ham tale om sundhed og ikke mindst støj, og støjens indflydelse på vores sundhed. Så jeg er sikker på, at det bliver en god oplevelse med nogle konkrete analyser af støjens indvirken på os mennesker, fortæller Maj-Britt Andreassen fra Lecture.

Billetter kan købes her

Peter Qvortrup Geisling er kendt fra:

– Sundhedsmagasinet (2016 – nu), DR

– TV Avisen, sundhedskorrespondent (2013 – nu), DR

– Danmarks Indsamling (2013), vært

– Diagnose Søges (2008 – 2009), DR1

– Førstehjælp til dit arbejdsliv: på job uden stress (2008), People’s Press

– Aftenshowet (2011 – 2012), DR1

– Ha’ det godt (2006-2008), DR1

– Lægens Bord (1997-2005), DR