Journalist og tv-læge Peter Qvortrup Geisling er kendt fra blandt andet DR-programmet Lægens Bord og TV-Avisen. Han vil på konferencen give værktøjer til at opdage stress og gode råd til, hvordan man kan tage hånd om den, når den er blevet opdaget.

Henrik Krogh er trivselsekspert. Han har studeret, hvordan mennesker trives i travle og krævende stillinger, og han vil på konferencen give nogle af disse teknikker og tænkemåder videre til deltagerne, så de både kan være fokuserede på arbejde og nærværende i hjemmet.

Afdelingsformand for Lederne Sydøstjylland Bent Walter Jensen mener, at emnet stadig er meget aktuelt for lederne i lokalområdet. På konferencen vil de to kompetente oplægsholdere forsøge at bryde tabuet omkring stress og give deltagerne konkrete værktøjer med hjem.

– Peter Qvortrup Geisling kan forklare stress, så man forstår, hvad det er, og hvad man kan gøre, hvis man begynder at se nogle af faresignalerne, og Henrik Krogh har en helt anderledes og underholdende indgangsvinkel, siger Bent Walter Jensen.

Konferencen torsdag den 13. november klokken 17.00 på Hotel Trinity i Fredericia er rettet mod ledere på alle niveauer, og både medlemmer og ikke-medlemmer af Lederne er velkomne. Tilmelding kan ske på www.lederne.dk/konferencer.

(Foto: PR )