Når der i weekenden den 15.-17. november afholdes BogForum i Bella Center i København, kan du i lighed med tidligere år nemt og bekvemt blive fragtet frem og tilbage. Du kan nemlig tage bussen fra enten Fredericia eller Middelfart og blive kørt lige til indgangen. Nemmere bliver det ikke.

Alle danske læseheste og bogorme ser hvert år frem til BogForum i Bella Center, og i år løber messen af (bog)stablen fra fredag den 15. til søndag den 17. november. Middelfart Kultur & Bibliotek har i samarbejde med Fredericia Bibliotek arrangeret en bustur, så du nemt og bekvemt kan komme afsted til årets største bog-begivenhed. Der er bustur både fredag den 15. og lørdag den 16. november.

Forfattere i lange baner
På BogForum er der som altid rig mulighed for at møde et hav af forfattere og andre kulturpersonligheder, blive klogere på hvad der rører sig på den litterære scene, gøre en god bog-handel eller simpelthen bare lade sig inspirere af de utallige indtryk.

I år kan du blandt mange andre høre Mellemøstens mest læste forfatter, egypteren Alaa al-Aswany, som i 2007 blev internationalt kendt med romanen “Yacoubians hus”, fortælle om sin seneste bog “Jeg løb mod Nilen”. Svenske Jan Guillou gæster BogForum for 20. gang, hvilket fejres med et stort jubilæumsinterview, hvor Guillou ikke alene kommer omkring sin nye bog, men om hele sit forfatterskab. Og fra Island kommer modtageren af Nordisk Råds Litteraturpris 2018, den populære Auður Ava Ólafsdóttir. Og selvfølgelig vil du også finde tidens hotteste danske forfattere som fx Svend Brinkmann, Maren Uthaug, Thomas Korsgaard, Anne-Cathrine Riebnitzsky, Kim Leine, Svend Åge Madsen, Katrine Marie Guldager og mange, mange flere. 

Sådan foregår det
Både fredag og lørdag kører bussen fra Fredericia Banegård kl. 8.00 og fra KulturØen i Middelfart kl. 8.20. Undervejs i bussen vil der være lidt forplejning samt underholdning til at fordrive tiden, inden vi ca. kl. 10.30 ankommer til Bella Center. Bussen holder lige ved indgangen, og det er muligt at lade overtøj og tasker ligge i bussen. Da entrebilletten er betalt på forhånd, behøver man heller ikke at stå i kø, men kan gå lige ind i de hellige haller, som er fyldt til bristepunktet med alt, hvad en bog-elsker kan ønske sig.

Efter ca. 5 timer på egen hånd kører bussen sidst på eftermiddagen atter hjem mod Fyn og Jylland, og du kan læne dig tilbage og hvile fødderne, mens dagens indtryk bundfælder sig. Der er også lidt at spise på hjemturen.

Billetprisen er 395 kr. for enten fredags- eller lørdagsturen. Inkluderet i prisen er bus tur-retur, entré til Bogforum samt forplejning i bussen.

Billetter købes på www.middelfartbibliotek.dk eller www.fredericiabib.dk 

www.eventc.dk

Skriv en kommentar