Hvad enten du er til stemningsskabende toner til frokosten, store stemmer der får hårene på armene til at rejse sig, fest så man føler sig hensat til New Orleans, nyskabende eller traditionel jazz der kræser for øregangene – så kan du opleve det til JAZZ I TREKANTENs jazzfestival, som i år løber af stablen for tredje gang fra den 25. august til 3. september.

Programmet byder i år på flere og større musikoplevelser og tæller både store og nye navne fra den danske og internationale jazzscene. I festivalugen afholdes der mere end 130 jazzkoncerter i alle syv kommuner i Trekantområdet: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

Ifølge Karsten Bech, sekretariatschef for JAZZ I TREKANTEN, kan Trekantområdet se frem til en jazzfestival, hvor der er noget for enhver smag. ”Vi ønsker at skabe en jazzfestival, hvor der er noget for alle – hvad enten du er jazzentusiast eller ny inden for genren. Programmet byder derfor på en bred palette af musikalske udtryk. Vi håber, at festivalen kan være med til at vise, at jazz er mere end tilrøgede værtshuse med islandske sweatre og truthorn. Vi flytter jazzen derud, hvor den ikke har været før og møder folk, der hvor de er,” udtaler han i en pressemeddelelse.

I år er jazzen bl.a. at finde i stemningsfyldte kirkesale, på hyggelige cafeer, etablerede spillesteder og gader og stræder. Trekantområdet vil i uge 35 summe af liv og jazzfestivalen vil vrimle med enestående oplevelser, hvor musik fyldt med kærlighed og masser af gode vibes er i centrum. Festivalen præsenterer i år bl.a. koncerter med Aarhus Jazz Orchestra, Old News, Anders Blichfeldt m. Big Apple Big Band og Miriam Mandipira & Kjeld Lauritsen Hammond Trio.

Igen i år indleder Tuesday Night Brass Band jazzfestivalen med den traditionsrige Street Parade i Kolding fredag d. 25. august og dagen efter i Vejle Midtpunkt. Her vil der kunne opleves en stemning uden sammenligning, når man et øjeblik føler sig hensat til fjernere himmelstrøg og det New Orleanske musikunivers. Musikken er udadvendt, umiddelbar og smækfyldt med energi. Med et orgie af funk, jazz, rytm’n blues & soul er det en musikoplevelse, man kun kan blive i godt humør af.

Det fulde program for JAZZ I TREKANTEN 2017 og informationer om billetbestilling kan ses på jazzitrekanten.dk og på livejazz.dk.