De seks kommuner i Trekantområdet er gået sammen om at tiltrække store events og sportsbegivenheder til området. Målet er at skabe vækst, synlighed og give borgerne store oplevelser – midlet er først og fremmest at få de mange allerede tilstedeværende aktører i spil. Den nyansatte sport/event-playmaker, Mikkel von Seelen ser masser af muligheder.

Trekantområdet er et område med rigtig stort potentiale. Det er et driftigt område med et stort befolkningsgrundlag og kendetegnet for området er, at man ønsker at være ambitiøs, og man vil ud over stepperne. Det glæder jeg mig til at være en del af, siger Mikkel von Seelen.

Mikkel von Seelens vigtigste opgave er at tiltrække markante events ved at sætte de mange kompetencer, der allerede er i området, i spil til gavn for noget større.

Den lokale forankring bliver kernen i at få de store internationale events til området. For at det skal lykkedes, så kræver det, at både erhvervsliv, kommuner, medarbejdere ved kommunerne, idrætsklubberne og deres medlemmer og borgerne i det hele taget arbejder sammen og bakker op, forklarer Mikkel von Seelen.

Mikkel von Seelen begynder i sit nye job 1. januar 2015

Fakta: Mikkel von Seelen
Mikkel kommer fra en stilling som sportschef for Dansk Svømmeunion, hvor han blandt andet har været en vigtig aktør i forbindelse med det første internationale seniormesterskab på dansk grund. Tidligere var han sportschef for Dansk Kano og Kajak Forbund, hvor Danmark for første gang siden 1933 fik tildelt VM marathon-kajak. Han er uddannet cand.scient. i idræt fra Københavns Universitet og bor privat sammen med kæresten Eva og deres nyfødte søn Karl Emil.

Fakta: Trekantområdet Danmark
Trekantområdet Danmark er en forening dannet af de seks kommuner i Trekantområdet: Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, vejen og Vejle. Foreningen har til formål at fremme væksten i Trekantområdet.