Natten til søndag blev Kevin fundet død i et område nær Byggelegepladsen på Frantz Hansen Allé. Mandag aften blev der afholdt en mindehøjtidelighed.

Mandag klokken 20:00 blev mindehøjtideligheden afholdt ud for Havepladsvej på Indre Ringvej på siden ud mod området, hvor der er et område med træer.

Fredericia AVISEN var inviteret med af familien. Efter aftale med familien har vi valgt ikke at bringe Kevins fulde navn.

Tomme blikke prægede mindehøjtideligheden. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Omkring 20 personer var mødt frem for at mindes Kevin. Det var alt fra familie, inkl. Kevins kæreste, til venner. Med sig havde de blomster, lys og billeder af Kevin, der gik bort i en alder af 23 år.

Familie og venner var mødt frem for at mindes Kevin. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Blikkene var tomme, og ind imellem var der gråd. Der blev ikke sagt noget, men det stod klart, at familien og vennerne var i sorg over at have mistet Kevin, som blev fundet livløs søndag morgen.

Efter at have mødtes på området ved Indre Ringvej, der krydser op til Havepladsvej og Ansgarsvej, gik turen over på den anden side af vejen. Kevins kæreste lagde ud med at sætte to billeder op, og efterfølgende blev der lagt blomster og sat lys op fra de fremmødte nede foran billedet.

Sådan så det ud inde mellem træerne efter seancen. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Kevins kæreste gik også ind mellem træerne, hvor der blev hængt yderligere et billede op. Nede foran billedet blev der igen lagt blomster, og efterfølgende blev der sagt tak til de fremmødte.

Mindehøjtideligheden sluttede af med, at familien og venner tog billeder af de ophængte billeder, blomsterne og lysene.

Æret være Kevins minde.

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar