Mandag klokken 10.32 blev politiet tilkaldt til Frantz Hansens Allé, da der blev smidt møbler ud fra en 2. sals lejlighed ned i en container. Det var der en beboer der mente, at det var til fare for dem der gik forbi. Men politiet opfattelse var, at det var helt forsvarligt.

Mandag klokken 11.32 er politiet på Skovbakken, da en anmelder havde set, at der blev læsset ting ind i en rumænsk bil. Det viser sig, at det er en rumænsk familie, som er på ferie i Fredericia og havde lånt en lejlighed.

Mandag klokken 11.25 er politiet på Frejasvej, da en varmemester havde fundet en lille knallert og en børne-ATV, som viser sig, at de er meldt stjålet. Atv’en er blevet stjålet fra Sanddal Strandsti og knallerten fra Sanddal Bakken. Ejerne er blevet kontaktet af politiet.

Mandag klokken 17.03 blev politiet tilkaldt til Domus Axel parkeringshus, da der skulle være nogle unge mennesker, der røg hash. De var væk, da politiet kom frem.

Mandag klokken 21.30 er politiet på Østerstrand, da en anmelder havde hørt et stort skænderi på arabisk, men der er ingen personer tilstede, da politiet kom frem.

Mandag i tidsrummet mellem klokken 07.30 og 19.00 har der været begået indbrud i en lejlighed på Egumvej i Fredericia. Indgangsdøren er blevet sparket ind og så er der blandt andet blevet stjålet elektronisk isenkram og parfume.

(Foto: politi.dk )