Det kræver stor dygtighed at få 13 rigtige på en Tipskupon, men det kræver også lidt held at være den eneste i Danmark, som får 13 rigtige den dag.

Men det var lige, hvad der skete for en dygtig tipper fra Fåborg i weekenden. Lørdag aften gik vinderens Tip 13 hjem, og da det var den eneste Tipskupon med 13 rigtige den dag, udløstes milliongarantien, og de 13 rigtige var lige pludselig 1 million kroner værd.

Den dygtige spiller har spillet et matematisk system med fem halvgarderinger og en helgardering og kuponen er købt hos Mini Købmand, Bygade 10 i Fåborg.

Danske Spil oplyser, at de endnu ikke hørt fra vinderen.

Tips fakta:

Den første Tipskupon kom på markedet d. 9 maj 1949 så Tips kan om få dage fejre 68års fødselsdag.

Den første tipskupon bestod af 12 fodboldkampe, hvor man enten kunne spille 1, X eller 2. Sidenhen, i 1975, er det også blevet muligt at tippe på 13 rigtige.

Tipskuponen blev lavet af et tipsudvalg, som i mange år bestod af tre tidligere garvede fodboldkæmper (Thorkild Bekker B93, Karl Hansen AB og Poul Petersen AB), der sammen udvalgte de 12 fodboldkampe, hvor danskerne skulle placere krydserne efter deres bedste overbevisning.

Siden 1949 har Tips været gennem en rivende udvikling. Hvor vinderkuponerne tidligere blev optalt manuelt, foregår det nu digitalt. Tips 12 og 13 foregår i fjernsynet, og ikke i radioen, og nye tiltag såsom oddset har vundet indpas blandt de danske spillere.