Det er en af Danmarks bedste sangskrivere, der onsdag den 15. oktober giver koncert i Det Bruunske Pakhus.

Efter at have 10 succesfulde koncerter i Holland og Norge inden for det seneste halve år har Tim Christensen fået lyst til at præsentere sin sange i akustisk form. Det gør han til efteråret på en turné, som bringer ham Danmark rundt, og som indledes i pakhuset.

Tim Christensen, som fylder 40 år den 2. juli, har faktisk skrevet de fleste af sine sange – også dem fra tiden med Dizzy Mizz Lizzy i 90’erne – på en akustisk guitar, men det at give akustiske solokoncerter er ganske nyt for ham.

Beslutningen om at optræde på denne måde er resultatet af et længere forløb for Tim Christensen, som de senere år har prøvet sig selv af i nye rammer. Det er blandt andet blevet til hyldestpladen og -dvd’en “Pure McCartney” samt flere intimkoncerter med de musikalske playmates Mike Voila og Tracy Bonham.

– Det føles rigtigt

Tim Christensen har også over en længere periode lagt akustiske udgaver af diverse sange op på sin Facebook-profil under betegnelsen “Low key/late night-sessions”, og han har udgivet seks akustiske covernumre.
Desuden har han indledt flere af sine bandkoncerter med at spille en række numre solo og akustisk, og det føles derfor rigtigt for ham at tage springet og komme ud at spille alene.

– Efter at ha’ smagt på denne nøgne, akustiske udgave ved diverse optrædener det seneste år er jeg blevet inspireret og har fået modet til at gå ud og spille akustiske solokoncerter. At stå alene på scenen kan være en angstprovokerende fornemmelse, men også udfordrende, siger Tim Christensen, som ved efterårets koncerter vil spille et bredt udvalg af sange fra sin efterhånden 20 år lange karriere.

Billetsalget til koncerten i Fredericia er startet. Det foregår fra http://www.bruunskepakhus.billetten samt Det Bruunske Pakhus og Fredericia Turistbureau.

(Foto: PR )