Fristen for at tilmelde sit kandidatur som Venstre folketingskandidat i Fredericia udløber i aften klokken 19.00. Efter Fredericia Avisens oplysninger – der er blevet bekræftet af flere forskellige kilder – har Fredericias tidligere borgmester, Thomas Banke, lagt billet ind på, at blive Venstre folketingskandidat i Fredericia-kredsen.

Venstres partiets kandidat gennem fem år – den 36-årige Niels Martin Vind – kastede i november måned sidste år håndklædet i ringen og og meddelte, at han trækkede sit kandidatur tilbage som folketingskandidat i Fredericia-kredsen.

Årsagen var, ifølge Niels Martin Vind, at Venstres bestyrelse ikke synes, at han er er synlig nok og de derfor vil se sig om efter en ny kandidat.

Om der er andre kandidater, der har meldt sig på banen, vides ikke. Torsdag d. 29. januar skal partimedlemmerne så afgøre, hvem som bliver Venstres partiets kandidat.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Thomas Banke.

Opdateret fredag den 23. januar 2015 klokken 07.00

Thomas Banke har overfor lokalavisen.dk bekræftet, at han har meldt sit kandidatur til at blive Venstre folketingskandidat i Fredericia-kredsen.

(Arkivfoto)