Patrick Terndrup, der spillede Igor – Frankensteins tjener – i Mel Brooks-musical ”Young Frankenstein” på Fredericia Teater, har modtaget Reumerts talentpris.

Foruden prisen modtager Patrick Terndrup også 20.000 kroner. Desuden vil han blive skildret i små portrætter på DR K i ugen op til Årets Reumert, som i år afholdes den 22. juni på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Tidligere er modtagerne af de særlige talentpriser ved Årets Reumert først blevet offentliggjort ved selve overrækkelsen af priserne. Men i år ønsker Bikubenfonden, der står bag Årets Reumert, at sætte særligt fokus på talenterne.

Juryen udtaler:

– Patrick Terndrup er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2012. I den tossede Mel Brooks-musical ”Young Frankenstein” på Fredericia Teater var han lige ved at løbe med det hele som videnskabsmandens underdanige hjælper. Med en tegneseriefigurs hurtighed var han en charmerende sprællemand. Skør, skøn og skæv. Sikke et pukkelarbejde.

Patrick Terndrup er uddannet på Det Danske Musicalakademi i 2012. Har medvirket i Young Frankenstein på Fredericia Teater og er aktuel i Fredericia Teaters opsætning af Den Lille Havfrue.

( Foto: Søren Malmose)