Nu kan du selv score en endnu større gevinst uden at røre en finger, når du vil af med det, du ikke længere bruger.

Blue City-butikken på Danmarksgade 15 i Fredericia tilbyder nemlig at sælge dine brugte ting for dig. Fidusen er enkel: Tøm loftet eller kælderen. Kom ned i butikken og sæt det til salg. Når kunderne har købt dine indleverede varer kan du komme og hente det meste af salgsbeløbet.

Sælgerne får det nemmere og kunder får tryghed i handelen, mener Blue City.

”Vi tilbyder at sælge kundernes ting, som de ikke længere skal bruge. Men de slipper de for alt bøvlet med at indrykke annoncer, følge med på nettet og tale i telefon med 117 mennesker. Blue City står for det hele. Som kunde hos os skal man kun to ting: Aflevere varerne i butikken og hente en pose penge, når varerne er solgt”, siger den adm. direktør for Blue City-kæden, Søren Heilmann.

Under mottoet ”Vi køber, vi sælger, vi elsker genbrug” har Blue City-butikkerne slået sig op på køb og salg af især mobiltelefoner, iPads, computere og lignende produkter. Man har fundet et hul i markedet, hvor kunderne sætter pris på brugte varer, der er i fin stand, klar til brug og med 14 dages fortrydelsesret og to års reklamationsret. Det er det samme princip, som Blue City nu udvider til at gælde for alle mulige andre produkter. Dog ikke tøj og større hårde hvidevarer, men ellers i princippet alt.

Blue City-butikkerne har eksisteret i siden sidste efterår, hvor de voksede op fra den gamle Blockbuster- forretninger.