Én af de varmeste danske somre i mands minde har ikke været en hindring for publikumsinteressen til Fredericia Teaters meget anmelderroste opsætning af ”Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical”. Trods fantastisk vejr i hele spilleperioden har publikum valfartet til Operaen, hvor forestillingen fik premiere 17. juli. I dag kan Fredericia Teater oplyse, at den populære musical på rekordtid har rundet hele 75.000 solgte billetter og samtidig er årets mest sete teaterforestilling herhjemme.

Der er solgt 52.000 billetter til Operaen, og 23.000 billetter til Fredericia Teater, hvortil opsætningen overføres den 28. august. Der sælges fortsat op imod 1.000 billetter om dagen, og på baggrund af den enormebilletefterspørgsel åbner Fredericia Teater i dag for en 2-ugers ekstra spilleperiode i Fredericia fra d. 2.-19. oktober inkl. efterårsferien. Dermed har Fredericia Teater nu forlænget spilleperioden i alt tre uger pga. den store billetefterspørgsel.

– Det har været helt eventyrligt at opleve så mange tusinder børnefamilier, unge, ældre og ægtepar trodse sommervejret og tage i teatret. Det er fantastisk at få bekræftet, at den store publikumsinteresse vi sidste år oplevede med ”Disneys ALADDIN – The Musical” ikke var en enlig svale, men at publikum over hele landet i den grad gerne vil gå i teatret i sommervarmen til vores forestillinger. Holdet har en kæmpe fest med publikum til hver eneste forestilling, og nu glæder vi os i den grad til også at vise forestillingen for det jyske publikum, når vi flytter produktionen til Fredericia., udtaler Teaterchef Søren Møller fra Fredericia Teater.

”Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical” har bl.a. Kristine Yde, Bjørg Gamst, Christian Lund, Peter Jorde, Anders Bircow, Sara Gadborg, Tim Schou, Max-Emil Nissen, Søren Scheibye, Mads Æbeløe, Patrick Terndrup og Jacob Andersen på rollelisten. Forestillingen fik næsten lutter 5 og 6 stjerner af landets anmeldere til premieren.

Fredericia-premiere: 28. august 2014
Spilleperiode: 28. august – 19. oktober 2014
Spilletidspunkter: Tir-fre kl. 18.00, lør-søn kl. 14.00 og 18.00.

(Foto: Søren Malmose )