Daginstitutionen Lucinahaven på Tingvejen i Taulov blev onsdag til torsdag udsat for indbrud. Det er endnu ikke overblik over, hvad der er blevet stjålet.

I nat klokken 02.13 blev Christianskirken igen udsat for indbrud. Et vindue er blevet opbrudt. Men hellere ikke denne gang ser det ud til, at der er blevet stjålet noget.

Daginstitutionen Pelikanen på Skovløbervænget har været udsat for indbrud. Dette er sket onsdag til torsdag. Der er blevet stjålet en iPad.

Indbrud i en villa på Rubinvej i Erritsø. Det blev opdaget torsdag klokken 10.00 men er sket i løbet af den sidste uge. Det er endnu ikke overblik over, om der er blevet stjålet noget.

Indbrud på Havepladsvej. Dette er sket torsdag i tidsrummet mellem klokken 07.00 og 15.30, hvor et kældervindue er blevet opbrudt i en villa. Der er blevet stjålet kontanter.

Indbrud i en villa på Frugthaven i Taulov. Dette er sket onsdag til torsdag. Et vindue er blevet opbrudt med et koben, men om der er blevet stjålet noget, vides endnu ikke.

Indbrud i en villa på Slåenvej i Taulov. Dette er sket torsdag i tidsrummet mellem klokken 17.15 og 23.00. Et vindue til et kontor er blevet opbrudt. Der er endnu ikke overblik over, hvad der er blevet stjålet.