Stor industribrand på Nørrebrogade

TrekantBrand kaldt til voldsom industribrand.

0

Klokken 17:29 er TrekantBrand blevet tilkaldt til en industribrand på Nørrebrogade i Fredericia. Vores reporter på stedet beretter om ti meter høje flammer. Det er bygningen, der i dag huser møbelvirksomheden Ziito Design, et lager af kister og krukker, der er i brand.

Opdateret 20:23: Politiets indsatsleder er kørt fra stedet. TrekantBrand kører fortsat i pendulfart efter vand. Det kommer til at tage mange timer endnu at få branden og varmen herfra nedkæmpet helt.

Opdateret klokken 20:00: Der er spor på vejen efter TrekantBrands pendulkørsel efter vand. Samtidig lugter det af røg i hele bydelen. TrekantBrand sprøjter stadig massive mængder vand på bygningen, og røgen lyser den blå stjernehimmel op med en hvid søjle.

Opdateret klokken 18:34: Mange tilskuere ser på, dels fordi industribygningen er placeret tæt ved et stort boligområde, men her er også mennesker, der har arbejdet på lokationen. De fortæller om deres minder, imens de ser flammerne presse sig gennem taget. Brandbilerne kører stadig i pendulfart til og fra brandstedet.

Opdateret klokken 18:15: Vores reporter på stedet oplyser, at der er kommet mange flere brandbiler til, men at der er kontrol over situationen. Dertil er politiets indsatsleder nået frem. Politiet afhører vidner og koordinerer med TrekantBrand.