Der er lagt op til et nervepirrende finalekapløb på sms-stemmer, når vinderen af form:By Prisen 2017 skal udpeges. Valget står mellem de tre iøjnefaldende installationer Fugl, Cirklen og Regnfanger, som alle er opstillet i Kolding midtby.

Du kan være med til at afgøre, hvem der løber med prisen, hæderen og 50.000 kr. Frem til 18. juni kan du stemme på din favorit. Samtidig deltager du i lodtrækningen om et gavekort til City Kolding.

Sådan deltager du

Send en sms til 1272 med koden til den installation, du synes bedst om:

  • Dwk17 cirkel
  • Dwk17 regn
  • Dwk17 fugl

Du kan stemme én gang, og du betaler almindelig sms-takst. Din stemme kan ikke fortrydes.

Om form:By

Uddelingen af form:By Prisen er en del af Design Week Kolding. Prisen handler om at skabe nye former for byudvikling og nye måder at bruge det urbane rum. Installationerne, der er tænkt som midlertidige, inddrager de mennesker, der bruger og færdes i byen.

De tre finalister blev tidligere på året af dommerkomiteen udvalgt blandt flere end 75 forslag fra hele landet.

CIRKLEN er en cirkulær træningsbane skabt af Anne-Sofie Sørensen og Nikolaj Slumstrup Petersen. Cirklen er opstillet ved Slotssøbadet, Hospitalsgade 16, Kolding – læs mere om Cirklen.

Cirklen: Flere af de yngre gæster ved indvielsen tog straks den cirkulære træningsbane i brug. (Foto: Kolding Kommune )

FUGL er skabt af Erik Bruntse, Morten Hagemann og Frederik Ravn. Med inspiration fra ørnen i Kolding Kommunens våbenskjold har de skabt en byrumsinstallation, som både kan agere som legerum for børn og installation for voksne. FUGL er opstillet på Tombolapladsen, Rendebanen 16, Kolding – læs mere om FUGL.

FUGL: Installationen på Tombolapladsen er skabt af Erik Bruntse, Morten Hagemann og Frederik Ravn. (Foto: Kolding Kommune )

REGNFANGER er skabt af Lene Lyngsø og Nanna Lundgren. Installationen opfanger regnvand og omdanner det til rent drikkevand. Regnfanger er opstillet ved BlueKolding, Åparken 3, Kolding – læs mere om Regnfanger.

REGNFANGER: Installationen ved BlueKolding er skabt af designerne Nanna Lundgren og Lene Lyngsø. (Foto: Kolding Kommune )