Der er fortsat ingen livstegn fra den 14-årige Emilie Andersen og 15-årige Rasmus Bonde Bridstrup, der siden søndag den 24. maj har været efterlyst af politiet.

Det er politiets opfattelse, at de begge er taget hjemmefra tidligt søndag den 24. maj 2015 og er mødtes på Vejle banegård i løbet af formiddagen. De medbringer begge to guitar og har telt og soveposer med. Med baggrund i kendskabet til de to har politiet en opfattelse af, at de måske opholder sig på en campingplads eller lignede i det sydjyske eller fynske område. De har begge penge med, så de kan klare sig et stykke tid. Det er ikke politiets opfattelse at der er sket noget kriminelt.

Emilie beskrives som værende:

14 år, ca. 172 cm høj, spinkel af bygning, langt brunt hår, brune øjne. Iført en kort sort læderjakke, stort gråt halstørklæde, blå jeans. Medbragte en stor sportstaske samt en lilla damecykel. Emilie er fra Hedehusene på Københavns Vestegn.

Rasmus beskrives som værende:

15 år, ca. 180 cm høj, spinkel bygning, kort mørkt hår. Iført sort eller brun skindjakke og cowboybukser. Rasmus er fra Filskov ved Billund.

Oplysninger i sagen bedes givet til nærmeste politi via 114.