Den 17. udgave af den efterhånden traditionsrige forårsbebuder har stande fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland og byder blandt meget andet på en lang række spændende modelnyheder:
KS Motor fra Vejle præsenterer udvalgte nye Yamaha modeller, Kolding Scooter og MC viser et antal nyheder fra Kawasaki, mens Rydberg MC fra Thorsø har nogle af Hondas nyeste cykler med. Også legendariske Harley-Davidson er repræsenteret med nye modeller takket være Custom Cycle.

– Desuden kommer Carstens MC fra Varde med en rigtig interessant nyhed fra Brammo Electric Motorcycles, nemlig Empulse MY2014. Det er verdens hurtigste, seriebyggede elektriske motorcykel, og det er det første eksemplar i Danmark, man kan opleve, fortæller arrangør Carsten Bøttern.

Som altid bliver der også masser af custom bikes, som nok skal få mobilkameraet på overarbejde. Det gælder både i Chopper, Bagger (her specielt én bygget af Iron Bikes i Røjle, som har en iPad indbygget til at styre forskelligt udstyr), Caféracer og Custom stil.

– Vi får også besøg af flere V8 motorer på to hjul, siger Carsten Bøttern med et smil. Han hentyder til det amerikanske fabrikat Boss Hoss, som har specialiseret sig i højtydende motorcykler og trikes med V8-motorer.

Årets største scoop og blikfang kommer dog fra Toys4Boys i Slagelse. De kommer til Fredericia med ”Alien Bike”, som ganske enkelt er et rullende kunstværk. Det tog designer, maler, skulptør og teknikere hele fire år at bygge uhyret, som er inspireret af den verdenskendte kunstner H. R. Giger.
Han var en af hovedkræfterne bag de skræmmende monstre i ”Alien” og ”Species” filmene og regnes blandt vor tids mest kreative kunstnere.

– Denne cykel har vundet i shows over alt i USA, har været vist i alle store MC-magasiner og er beskrevet som et af de vildeste MC-byggerier nogen sinde. Det er en cykel, som simpelthen bare skal opleves, fastslår Carsten Bøttern.

– Og som altid har vi også fed livemusik – i år med stærke navne som Ashley Mulford, John Pilkington og Ash Power Trio, lyder det fra MC-arrangørern, som glæder sig meget til at åbne dørene den 31. januar.

(Arkivfoto)